default

Balgat Fotoselli Kapı Tamiri | Fotoselli Kapı Tamiri Ankara

Fotoselli kapıların, yani otomatik kapıların genel şikayeti kontrol panelleri üzerinden oluyor. Bu arızalardaki en büyük sebep kanatların orantılı bir şekilde montajlanamaması ve çok sık girilip çıkılan bir ortam olması. Kanatlar eşit ağırlıkta olmak zorunda, yoksa ağır açılıp kapanmalar yüzünden kontrol paneli yanabilir ve eğer kontrol panelinin işlemcisi yanarsa değiştirilmek zorunda kalır. Çünkü radarın gönderdiği frenkanslar burada işleniyor. Eğer bu işlenmezse kapı açılmaz veya kapanmaz. Bunun en büyük çözümü de doğru montajdır. Diğerinin çözümü ise ayda 1-2 kere bakımının yapılmasıdır. Balgat'da bulunan fotoselli kapı tamiri servisimizin yaptığı fotoselli kapılardan böyle bir şikayet almadık. Genellikle bizi arayanlar onlara tembihlediğimiz konu için arıyorlar. Fotoselli kapıyı montajladıktan sonra müşterilerimize nasıl bakım yapmaları gerektiğini ve hangi durumda bizleri aramaları gerektiğini onlara adım adım anlatıyoruz ve bu durumda da bize aramalar geliyor ve onlara elimizden geldiğince telefondan yardım ediyoruz. Eğer telefonluk iş değil de servislik bir iş ise aynı gün belirtilen yerde oluyor ve bir hasar raporu çıkartarak bu rapora göre kaç günde tamir olacağını söyleyebiliyoruz. Bu süre zarfında da fotoselli kapınız ya bütün gün açık ya da yarım açık bir şekilde kalıyor veyahut da yedek bir kontrol paneli takıyoruz.

Ankara'daki bütün fotoselli kapı firmalarının çoğu servis imkanı sağlıyor ama biz Balgat fotoselli kapı tamiri servisi olarak, montajlarken bu yardımı zaten müşterilerimize bilgi vererek yapıyoruz. Bu sayede de ne bir arızalanma ne de bir bakım sorunu ortaya çıkıyor. Bazı istisnai durumlar oluyor ve zaten bu gibi durumlarda müşterilerimizin Balgat'daki fotoselli kapı tamiri servisimizi aramalarını rica ediyoruz.

Yukarda da bahsettiğimiz gibi aşama aşama her şeyi anlattıktan sonra bizi neden aramaları gerektiğini söylüyoruz ve onlar da arıyorlar ve elimizden geldiğince yardım ediyoruz. Buna radar problemini örnek verebilirim. Radar, ardı sıra gelen müşteriler yüzünden bozulma yaşayabiliyor ve bunun en basit çözümü de bir süreliğine radarı kapatmak olacaktır. Eğer buna rağmen de olmazsa, ekibimizi oraya yönlendiriyoruz. Onlar da bir hasar raporu çıkarıyor ve bu rapora göre de fiyat ve zaman değerlendirmesi yapıyoruz. Eğer baktığımız radar tamir edilecek durumdaysa 2 gün içinde halledilir ama değilse, değiştirilmesi gerekir ve bu da 1 haftaya yakın sürer. Hasara bağlı durumlarda ise aynı gün tamir edilebilir. Balgat fotoselli kapı tamir servisimiz de haftanın her günü servis vermektedir.